Estepona - El Pirata

Estepona,som ligger i Malaga provinsen mellem Sierra Bermeja bjergene og havet, er en klassisk andalusisk by der både har bevaret en autentisk spansk charme og har adgang til det bedste fra en fantastisk kystlinje. Estepona er en traditionel fiskerby forvandlet til populært resort med udpræget andalusisk udseende og stemning. Smukke hvide huse pyntet med betagende blå og lyserøde blomster, strande i verdensklasse, flere internationalt kendte golfbaner, og en sofistikeret atmosfære gør Estepona til destinationen for dem, der nyder de finere ting i livet.

Som følge af områdets naturlige beliggenhed, omgrænset af hav og bjerge, har Estepona et behageligt mikroklima med omkring 325 solskinsdage om året. Somrene er varme og tørre, og vintrene behageligt milde. Estepona er meget populær hele året som ferie destination, fordi man får absolut mest muligt ud af de 2 EC Blå flag strande, den moderne marina med de mange tapas barer og restauranter, og den smukke gamle bydel. Med en befolkning på omkring 70.000 er det en livlig men ikke overvældende by, og livets gang udspiller sig stadig omkring det traditionelle torv i centrum - den smukke Plaza de las Flores er altid fyldt med mennesker, der hygger sig på bænke eller en udendørs café. Byen har også markeret sig de senere år med mange nye gastronomiske perler, og der er rig mulighed for også at stifte bekendtskab med flere andre landes forskellige specialiteter udover det meget velrerpæsenterede spanske køkken.

 

El Pirata er et mindre boligkompleks - Urbanización - beliggende direkte ud til Middelhavet, kun 4 km fra Estepona. El Pirata er en ældre bebyggelse opført i 70erne, og fremstår som en mindre lukket enklave med charmerende små gange mellem husene. Området har de senere år gennemgået en omfatttende renovering, og en stor del af ejendommene fremstår i dag som moderne og komfortable feriehjem. Der er i gåafstand flere muligheder med hensyn til restauranter (Tapas, Spansk Køkken, Pizzaria og Japansk). Og det er muligt at benytte den nyanlagte strandpromenade der går langs kystlinien.