Salg af andele

Apartment H (4)

Ugenumre:
21
salgspris:
5000 €
Ugentlig forbrugsafgift:
411 €

Lejlighed S (6) Example

Ugenumre:
Lejlighed S (6)
salgspris:
1200 €
Ugentlig forbrugsafgift:
675 €

Andele købes

Lejlighed PQ (6)

Ugenumre:
Alle uger
Prisforslag:
Kom med et bud

Køb/salg af andele 30 Rue Massena

Vores portal er stedet hvor køber og sælger mødes. 

Ønsker du at købe en andel i rue Massena 30 finder du alle annoncer her, med de nødvendige og detaljerede oplysninger.

Ønsker du at sælge en andel i Rue Massena 30 har du mulighed for at annoncere den her på vores portal, som konstant besøges af potentielle sælgere og købere. Du kontakter info@ccejendomme.com, hvorefter vi udarbejder en kommissionsaftale og holder dig løbende orienteret så snart vi modtager en interesseret henvendelse.

Vi tager kun honorar når et salg eller køb er gennemført, det koster dig således intet hverken at få lagt din bolig til salg eller at vi registrerer en købsinteresse.

Prisen er DKK 5.600,00 (EUR 750,00) når der er gennemført en handel, og vi går ind for at dette honorar aftales individuelt mellem køber og sælger.

Køb/Salg - Praktiske forhold i forbindelse med overdragelse CC Ejendomme varetager alle de administrative opgaver i forbindelse med overdragelse af ejerskab af din bolig. Vi vil være din forlængede arm overfor dig som sælger, og overfor den der ønsker at overtage din ejerandel, og vi sikrer at overdragelsen sker i henhold til reglerne i Ejerforeningen Rue Massena 30.

En overdragelse af ejerskab kræver at der udarbejdes nye dokumenter, og at der etableres et nyt depot hos Nordea Bank eller anden dansk bank til opbevaring af aktierne:

1. Handelsaftale (mellem sælger og køber)

2. Depotkontrakt Nordea eller anden dansk bank - opbevaring af aktier for køber

3. Brugsaftale for køber

Prisen for et ejerskifte er DKK 9.000,00 (EURO 1.200,00) pr uge. og dækker udarbejdelse af alle nye kontrakter, herunder også omkostninger til depotoprettelse i Nordea Bank eller anden dansk bank. Vi forbeholder os dog ret til at viderefakturere ekstraordinære omkostninger i forbindelse med etablering af depot i en dansk bank. Dette kan bl.a. opstå hvis sælger er et selskab og der således skal foretages yderligere due dilligence i forbindelse med åbning af nyt depot. 

Nice

Nice, den femte største by i Frankrig, fungerer som en magnet, der tiltrækker mennesker fra hele verden af mange årsager, ikke kun kendt for sin nåde, er Nice blevet et knudepunkt for forskning inden for industri, videnskab og avanceret teknologi.
Nice, den femte største by i Frankrig, fungerer som en magnet, der tiltrækker mennesker fra hele verden af mange årsager, ikke kun kendt for sin nåde, er Nice blevet et knudepunkt for forskning inden for industri, videnskab og avanceret teknologi siden oprettelse af sådanne centre som Akropolis og Sophia Antipolis. Palais de Congres, et konferencecenter, kan rumme forskellige funktioner. Både elegant og enkel, Nice's charme kommer fra det enestående klima såvel som dets skønhed.
Selv om vinteren er caféterrasserne fyldt med mennesker, der heldigvis drikker og overvejer den ultra berømte Promenade des Anglais. Altid i blomst følg denne vidunderlige gåtur langs bugten med udsigt over Baie des Anges og strande på den ene side og på den anden så luksushoteller som Negresco. Nice-arkitekturen kan være forbløffende med de vilde overdrivelser i Belle Epoque-stilen eller de barokke påvirkede huse og palæer på bakkerne i Mont Boron. Fantastiske kreationer er blevet realiseret i blomsterhaver og parker i bakkerne i Chateau, Chambrun-parken eller Espace Massena.

Unik Arkitektur

Nice-arkitekturen kan være forbløffende med de vilde overdrivelser i Belle Epoque-stilen eller de barokke påvirkede huse og palæer på bakkerne i Mont Boron.

Fantastiske kreationer er blevet realiseret i blomsterhaver og parker i bakkerne i Chateau, Chambrun-parken eller Espace Massena.

Oplev Nice

Den eneste måde at lære det rigtige Nice at kende er ved at slentre gennem de okerfarvede gader og lytte til "Nicois" tale deres eget sprog (Nissart) og ved at smage deres velsmagende madlavning. Man må ikke gå glip af løg, ansjos og oliven kaldet Pissaladieres, grøntsager og tun sandwich, kendt som Pan Bagnat,