Om os, og vores lange forhold til Sydeuropa

CC Holiday Homes er skabt efter mange års ferieophold i det sydlige Europa, og ud fra et enkelt princip – at det skal være en dejlig, tryg og nem proces at finde en feriebolig i Sydeuropa. Når man vil handle ejendom i udlandet er det vigtigt at vide hvem man kan søge assistance hos, og hvorfor. Sydeuropa byder på fantastisk skønt vejr, vidunderlige landskaber og varieret natur, fremragende mad & vine, verdensberømt kunst og kultur, og lave leveomkostninger. Men også et over-kompliceret ejendomsmarked med ukendte regler og systemer. Hos CC Holiday Homes har vi igennem en lang årrække interesseret os mere og mere for de områder vi har besøgt, og er vendt tilbage til år efter år, vi har skabt et solidt lokalt netværk, og vi har samlet så meget praktisk information at vi har mulighed for at rådgive og assistere

CC Holiday Homes administreres fra CC Ejendomme Køge, http://www.cceek.dk, som forvalter alle vores ejendomme i udlandet. Vores team af medarbejdere har stor international erfaring og rådgiver på denne basis i forbindelse med køb/salg og udlejning/drift af ejendom i Sydeuropa. Desuden bistår vi igennem hele processen med handlens gennemførsel og eventuel sideløbende finansiering.

CC Ejendomme Køge er en privat virksomhed som beskæftiger sig med selskabs- og ejendomsadministration, formidling af ejendomme, samt udviklingsprojekter og gennemførelse af byggesager. Vi administrerer mere end 70 ejendomme og ca. 200 lejemål, primært indenfor erhverv. Vores firma råder endvidere over adskillige ferieboliger i Frankrig og Spanien, og varetager også her den løbende administration,  og driften af boligerne.

 

Carl ”Calle” Christensen er grundlægger af CC Ejendomme Køge og har arbejdet med ejendomme og udviklingsprojekter siden 1980, hvor han som 21-årig ung mand købte den første ejendom.

Carl Christensen er oprindeligt uddannet i den finansielle verden og har haft en lang karriere i bankmiljøet, bl.a. som bankdirektør i Roskilde Bank og Jyske Bank. Han har samtidig altid været aktivt involveret i sportsverdenen, dels som træner, dels som leder og fra flere bestyrelser, og kender betydningen af et godt netværk og frivilligt arbejde. CC Ejendomme har over de senere år påbegyndt et generationsskifte, og Lasse Christensen, søn af Carl Christensen, er pr. 1. November 2020 startet i en ledende rolle i virksomheden.